VISTOR HONEY

بهترین روش نگهداری عسل طبیعی در خانه 🍯

بهترین روش نگهداری عسل طبیعی در خانه 🍯

🧠 مقدمه عسل طبیعی یکی از مواد غذایی ماندگار و ارزشمند در طب سنتی است، اما اگر به‌درستی نگهداری نشود، ممکن است رنگ، عطر و طعمش تغییر کند.در این مقاله از عسل ویستور یاد می‌گیریم چگونه با چند نکته ساده، عسل خود را برای مدت طولانی تازه، خوش‌طعم و سالم نگه داریم. 🌿 🌡️ دمای […]

🌹 چرا عرق گلاب اصل تلخ یا ترش می‌شود؟

🌹 چرا عرق گلاب اصل تلخ یا ترش می‌شود؟

گلاب از تقطیر گل محمدی تازه به دست می‌آید و اگر اصل و باکیفیت باشد، ممکن است پس از مدتی طعم آن به سمت تلخی یا ترشی برود. بسیاری از مردم تصور می‌کنند گلاب فاسد شده، اما در واقع این نشانه طبیعی بودن و نبود مواد نگهدارنده در آن است. که همین موضوع یکی از […]

🍯 چرا عسل رس می‌بندد؟

🍯 چرا عسل رس می‌بندد؟

یکی از سؤالات رایج درباره‌ی عسل طبیعی این است که چرا بعضی عسل‌ها بعد از مدتی رس میزنند یا به (اشتباه) شکرک میزند؟خیلی‌ها فکر می‌کنند عسل رس‌زده تقلبی یا بی‌کیفیت است، در حالی که برعکس، رس بستن یکی از نشانه‌های عسل طبیعی و خام است! علت علمی رس بستن عسل در ترکیب عسل، دو نوع […]